Tech

Për shkak të “Koronavirusit”, Apple mbyll të gjithë rrjetin e dyqaneve në Kinë!

Për shkak të “Koronavirusit”, Apple mbyll të gjithë rrjetin e dyqaneve në Kinë!

Virusi vdekjeprurës i emërtuar si “koronavirus” që është përhapur në Kinë, por dhe më gjerë, ka shkaktuar panik të madh edhe te zyrat e kompanisë së famshme teknologjike Apple, drejtuesit e së cilës kanë marrë vendimin për të mbyllur të gjithë rrjetin e dyqaneve zyrtare të tyre në Kinë të paktën deri në datën 9 shkurt.

“Reuters” shkruan se zyrtarët nuk kanë dhënë shumë detaje në lidhje me këtë vendim. Nga raportimet e fundit të autoriteteve kineze numri i personave që kanë humbur jetën si pasojë e “koronavirus-it” ka shkuar në 259, ndërsa numri i të infektuarve në 11,791 persona.