Tech

Apple me një produkt të ri, që do t’ju ndihmojë të gjeni artikujt e humbur

Apple me një produkt të ri, që do t’ju ndihmojë të gjeni artikujt e humbur

Apple tashmë ofron “aplikacione” për të ndihmuar pronarët e pajisjeve të gjejnë iPhone-in e tyre të humbur, laptopin Mac ose AirPods.

Dhe tani kompania thuhet se po mendon për nxjerrjen e një produkti të ri i cili do të ishte i dizajnuar për të ndihmuar përdoruesit e pajisjes Apple të gjejnë edhe sende të tjera lehtësisht të humbura gjithashtu.