Tech

Bateria 5,000 mAh e Galaxy S20 Ultra mbushet për vetëm 58 minuta

 

Samsung ka punuar shumë së fundi në mbushësit e shpejtë, duke ofruar 15W për Galaxy S10 e deri te ai 25W, për Galaxy Note10 dhe 45W për Note10+.

Tani Galaxy S20 Ultra do të ofrohet me mbushës 45W, i cili baterinë 5,000 mAh nga 0% në 100% e mbush për vetëm 58 minuta, transmeton Koha.net.