Tech

Apple paralajmëron: koronavirusi do të godasë prodhimin e iPhonëve

Apple paralajmëron: koronavirusi do të godasë prodhimin e iPhonëve

Gjigandi teknologjik Apple, ka paralajmëruar se koronavirusi në kinë do të ndikojë në uljen e furnizimit me smartfonë.

Sipas kompanisë, prodhimi dhe shitjet janë prekur tashmë dhe është kufizuar shpërndarja e tyre.