Tech

FB përshpejton Messengerin

FB përshpejton Messengerin

Nju Jork, 4 mars – Gjiganti Facebook ka përmirësuar aplikacionin e tij Messenger duke e bërë bisedën më të shpejtë dhe më të lehtë.

Në një shënim, rrjeti social shpjegoi se kishte ripërpunuar nga e para aplikacionin e nisur në vitin 2011 për thjeshtëzimin e përdorimit të tij.