Tech

Konsolla e rrallë Nintendo Play Station shitet për 360 mijë dollarë

 

Një prototip i Nintendo Play Station, e cila asnjëherë nuk ka dal në treg, është shitur për 360 mijë dollarë në një ankand gjatë këtij vikendi, raporton CNN.

Greg McLemore, krijuesi i Pets.com si dhe Toys.com ka blerë këtë Nintendo Play Station, duke ofruar 360 mijë dollarë për të.