Tech

Skype lehtëson thirrjet, funksionon pa e instaluar aplikacionin

Skype lehtëson thirrjet, funksionon pa e instaluar aplikacionin

Me njerëzit e izoluar në shtëpi e në zyra, dhe me mbylljen e shkollave për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, video-thirrjet janë duke shënuar rritje enorme. Shumica e përdoruesve të pajisjeve teknologjike janë drejtuar kah aplikacioni “Zoom” dhe jo në të famshmin Skype që ishte qendra e thirrjeve online për kohë të gjatë.

Kjo sepse shpërndarja e thirrjeve të “Zoomit” është më e lehtë edhe pse ka shfaqur disa probleme. Tani Skype është kundërpërgjigjur me veçorinë “Meet Now”.