Tech

Apple kthen fokusin kah prodhimi i pajisjeve mbrojtëse për mjekët

Foto: Getty Images
 

Kompania e njohur për telefona dhe kompjuterë, Apple ka kthyer fokusin kah prodhimi i maskave mbrojtëse për punëtorët shëndetësorë.

Shefi ekzekutiv i Applet, Tim Cook, ka shkruar të dielën në Twitter se ato janë dizajnuar dhe tani po prodhohen.