Tech

Apple ofron disa seri televizive falas për karantinë

Apple ofron disa seri televizive falas për karantinë

Kompania Apple ka vendosur të vërë në dispozicion të përdoruesve, pa pagesë, disa përmbajtje audiovizuale që përbëjnë ofertën e saj të programeve me pagesë, Apple TV Plus.

”Këta filma dhe seri TV janë për të shoqëruar njerëzit gjatë karantinës”, theksoi kompania.