Tech

Modeli bazë iPhone 12 mund të vijë me tri kamera

Modeli bazë iPhone 12 mund të vijë me tri kamera
Foto: YouTube / Screenshot

Apple, modelin bazë te seria iPhone 11 e ka sjellë me dy kamera ndërsa versionet Pro dhe Pro Max me nga tri kamera.

Tani, duket se seria e re iPhone 12 do të vijë me specifika të njëjta sa i përket kamerës.