Tech

Trefishohet pirateria e filmave gjatë karantinës

Trefishohet pirateria e filmave gjatë karantinës

Filmat e sapo lëshuar në treg janë shkarkuar ilegalisht masë të madhe që nga vendosja e masave të kufizimeve dhe karantinës në Britani.

Sipas organizatës Fact të Britanisë, e cila merret me mbrojtjen e pronës intelektuale, në mes shkurtit dhe prillit janë dyfishuar vegëzat përmes e faqeve të internetit për transmetim ilegal.