Tech

Google po sfidon Applein për telefonat me çmime të lira

Google po sfidon Applein për telefonat me çmime të lira

Prodhuesit e telefonave të mençur duket se kanë filluar të kuptojnë se konsumatorët më nuk janë të interesuar të harxhojnë 1,000 dollarë për një smartfon, e sidomos tani që jemi në kohë të pandemisë nga koronavirusi ku njerëzit po mbesin të papunë.

Google mund të ketë një ide rreth kësaj dhe për smartfonin e saj të ardhshëm Pixel 4a, duke shikuar që të ulë çmimin.