Tech

Kur pajisjet e mençura shtëpiake kthehen kundër jush

Kur pajisjet e mençura shtëpiake kthehen kundër jush

Për miliarda njerëz nëpër botë, jeta përbrenda shtëpisë ka marrë një kuptim krejtësisht të ri sivjet. Banesat dhe shtëpitë janë shndërruar në vende pune, palestra, shkolla dhe hapësira për të jetuar, krejt kjo si pasojë e izolimit mbarëbotëror.

E kjo nënkupton po ashtu se shumë prej nesh po kalojmë më shumë se kurrë kohë me pajisjet që kemi vendosur nëpër shtëpitë tona – të ashtuquajturat pajisje të mençura të lidhura në internet e që mund të kontrollohen me zërat tanë ose përmes aplikacioneve telefonike.