Tech

Koronavirusi së shpejti mund të zbulohet edhe me anë të telefonit të mençur

Koronavirusi së shpejti mund të zbulohet edhe me anë të telefonit të mençur
Foto: The Sun
 

Koronavirusi së shpejti mund të zbulohet vetëm me anë të kollitjes në smartfon, shkruan “The Sun”.

Një ekip amerikan është duke punuar në një sensor që mund të vendoset në telefonin tënd të mençur dhe të jap diagnozën brenda 60 sekondave. Po shpresohet që ky sensor të jetë në dispozicion brenda tre muajve.