Tech

Apple pritet ta lansojë vitin e ardhshëm një iPhone pa porte dhe vrima

Apple pritet ta lansojë vitin e ardhshëm një iPhone pa porte dhe vrima
Foto: The Sun

Apple pritet të lansojë vitin e ardhshëm një iPhone pa butona, porte apo vrima, shkruan “The Sun”.

Përdoruesit do të detyrohen të karikojnë celularin pa kabllo dhe të përdorin kufjet me Bluetooth në vend të tyre me kabllo.