Tech

Shpikësit izraelitë krijojnë një maskë të veçantë

Shpikësit izraelitë krijojnë një maskë të veçantë
Foto: Reuters

Shpikësit izraelitë kanë krijuar një maskë të veçantë për koronavirus që hapet te pjesa e gojës me anë të një leve dhe i lejon njerëzit të hanë pa e hequr maskën tërësisht, shkruan agjencia Reuters.

Kjo pajisje, sipas tyre, do të bëjë vizitën në një restorant më pak të rrezikshme gjatë kësaj kohe të pandemisë.