Tech

Japonia përmirëson infrastrukturën digjitale pas pandemisë

Japonia përmirëson infrastrukturën digjitale pas pandemisë

Tokio, 25 maj – Qeveria japoneze dëshiron të përmirësojë infrastrukturën digjitale në vazhdën e krizës së koronavirusit, sipas gazetës japoneze ”Nikkei”, transmeton atsh njoftimin e DPA-së.

Qeveria planifikon të ndërtojë një rrjet kompjuterik uniform për të rritur efikasitetin në ministritë dhe autoritetet lokale të saj.