Tech

Dronët do të përdoren për të dërguar maska në ishullin skocez

Dronët do të përdoren për të dërguar maska në ishullin skocez
Foto: BBC

Dronët do të përdoren për të dërguar pajisjet mbrojtëse në një spital në ishullin skocez të Mullit, shkruan BBC.

Gjatë dy javëve të ardhshme, maskat dhe pajisjet tjera janë dërguar me dronë nga Argylli për në ishullin Mull.