Tech

Kapsula e SpaceX arrin në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar

Kapsula e SpaceX arrin në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar
Foto: Reuters

Vetëm 19 orë që nga lansimi nga Florida, kapsula “Cre] Dragon” e SpaceX me astronautët e NASA-s, Bob Behnken dhe Doug Hurley, ka arritur në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar të dielën.

Është hera e parë që një kapsulë nga SHBA-ja ka arritur me njerëz që nga viti 2011.