Tech

Përdoruesit e iPhone 11 ankohen se në ekran po u shfaqet një nuancë e gjelbër

Përdoruesit e iPhone 11 ankohen se në ekran po u shfaqet një nuancë e gjelbër

Së fundmi, një numër përdoruesish të iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max, po raportojnë se në ekran po u shfaqet një nuancë e gjelbër.

Ky problem shfaqet kur përdoruesit hapin telefonin, apo kur i kanë të aktivizuar opsionet “Dark Mode” dhe “Night Shift”, shkruan “ubergizmo”. Nëse mendoni se kjo ka të bëjë me probleme harduerike, mund të mos jetë domosdoshmërish këtu problemi.