Tech

Shumë video-lojëra në dispozicion për Sony PlayStation 5

 

Sony të enjten shpalosi dizajnin e konsolës PlayStation 5. Prezantimi u bë krejt në fund të një video-transmetimi ku Sony më shumë foli për video-lojërat se për konsolën.

Të enjten u prezantua një listë e gjatë e video-lojërave që do të vijnë për PS5 këtë vit dhe vitin e ardhshëm: