Tech

Hakerët vënë në cak Robloxin

Hakerët vënë në cak Robloxin
Foto: Roblox

Hakerët kanë vënë në cak llogari në Roblox, teksa është kërkuar përkrahje për Donald Trumpin në zgjedhjet presidenciale amerikane të nëntorit.

Përdoruesit e këtij aplikacioni janë ankuar se profilet e tyre ishin hakuar dhe në to ishte vënë porosia: “Kërkojini prindërve të juaj ta votojnë Trumpin sivjet!”, shkruan BBC, transmeton KOHA