Tech

“Facebook-u” kërkon informacione të dokumentuara në platformat e tij

“Facebook-u” kërkon informacione të dokumentuara në platformat e tij

San Francisco, 1 korrik – Facebook-u njoftoi dje se tashmë do të shfaqë kryesisht artikuj të vërtetuar, të bazuar në informacionin e dorës së parë dhe të shkruar nga gazetarët.

“Kur të publikohen artikuj të ndryshëm për të njëjtin lajm, algoritmi do të identifikojë atë që citohet më shpesh si burim informacioni dhe do ta bëjë atë të shfaqet në krye”, deklaroi gjiganti i rrjeteve sociale.