Tech

CMA kufizon mbizotërimin e “Google” dhe “Facebook” në reklamat online

CMA kufizon mbizotërimin e “Google” dhe “Facebook” në reklamat online

Londër, 2 korrik – Autoriteti britanik i Konkurrencës dhe Tregjeve, CMA, propozoi masa për të kufizuar mbizotërimin e gjigantëve amerikanë “Facebook” dhe “Google” në tregun e reklamave në internet në Britaninë e Madhe.

“Këto propozime të bëra qeverisë nga CMA vijnë pas një rishikimi të tregut për një vit”, tha Autoriteti në një njoftim për shtyp.