Tech

Teknologjia prapa protestave: i-demonstrues apo e-protestues

Teknologjia prapa protestave: i-demonstrues apo e-protestues

Përdorimi global i rrjeteve sociale, portaleve dhe internetit në kuptimin më të gjerë të mundshëm, gjithëpërfshirja e internetit në jetët e përditshme të gjithësecilit kanë bërë që lajmet lokale dhe ngjarjet më të thjeshta të marrin konotacion global brenda një çasti.

Nga ana tjetër, teknologjia mund të (keq)përdoret edhe nga ana e qytetarëve, por edhe prej shërbimeve shtetërore, si dhe kompanive, shkruan Al-Jazeera.