Tech

Nisin hetimet në 13 shtete anëtare të BE dhe 5 vende jashtë Unionit kundër terrorit në internet

Nisin hetimet në 13 shtete anëtare të BE dhe 5 vende jashtë Unionit kundër terrorit në internet

13 shtete anëtare të BE-së, si dhe 5 shtete të tjera morën masa kundër shpërndarjes së përmbajtjeve terroriste në internet, në një aksion të bashkërenduar.

Udhëzime për të prodhuar lëndë eksplozive, skica për prodhimin e armëve ose informacione për të përzgjedhur objektiva si dhe mjetet e nevojshme për të ushtruar akte vrastare, të gjitha këto informacione mund t’i gjesh lehtë në internet.