Tech

Publikohen pamje të Samsung Galaxy Watch 3

Publikohen pamje të Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 ende nuk është publikuar zyrtarisht, megjithatë janë publikuar disa foto dhe një video e kësaj ore gjatë procesit të certifikimit nga NCC.

Ajo shfaqet e një eksterier të argjendtë dhe rripa të zinj prej lëkure, transmeton KOHA.