Tech

Samsung Galaxy Note 20 më i lirë se Note 10?

Foto: Samsung Galaxy Note 10 Plus
Foto: Samsung Galaxy Note 10 Plus
 

Telefonave ndër vite u janë rritur çmimet dhe ditëve të fundit çmimi prej 1,000 dollarësh i një telefoni të avancuar nuk është më befasi.

Nëse mund t’u besohet spekulimeve, Galaxy Note 20 i Samsungut thuhet se mund të jetë më i lirë se Galaxy Note 10, shkruan ubergizmo.