Tech

HTC Desire 20 Pro lansohet në Evropë

HTC Desire 20 Pro lansohet në Evropë

Telefoni i ri i HTC-së, Desire 20 Pro, nga tani është në dispozicion për para-porositje në tërë Evropën.

Përmes uebfaqes së HTC-së, telefoni i ri është në shitje është në Britani të Madhe, Francë, Spanjë, Itali, Poloni dhe Holandë, me çmim prej 279 euro për modelin me 6 GB RAM memorie dhe 128 GB memorie të brendshme, transmeton KOHA. Po ashtu, dërgesat e para për Desire 20 Pro, pritet të fillojnë nga 24 gushti.