Tech

Ndryshime në iPhone 12, risi dhe vonesa për aparatin e ri

Ndryshime në iPhone 12, risi dhe vonesa për aparatin e ri

Është një nga produktet më të pritura të 2020-tës, por do të vonojë dhe pak. Iphone 12 nuk u lansua në eventin special të Apple të martën, dhe tani data e re pritet të jetë diku nga fillimi i tetorit.

Megjithatë, disa informacione rreth tij dolën në dritë, duke i dhënë kështu diçka për të folur të apasionuarve që po e presin më padurim hedhjen e tij në treg.