Tech

Konfirmohet çmimi dhe data e lansimit të PlayStation 5

Konfirmohet çmimi dhe data e lansimit të PlayStation 5
Foto: Reuters

Sony ka konfirmuar se gjenerata e re e PlayStation 5 do të lansohet në nëntor, raporton Reuters.

Më 12 nëntor do të lansohet në vendet si SHBA-ja, Japonia, Kanada, Meksika, Australia, Zelanda e Re dhe Koreja e Jugut.