Tech

Samsung bën atë për të cilin Apple u kritikua

 

Raportime që prej muajit korrik thonin se Samsung nuk do të përfshinte një karikues në kutinë e flagshipit të ardhshëm. Tani një raport i fundit nga shtëpia e vetë firmës pretendon se Galaxy S30 nuk do të vijë me aksesorët që shitej gjithnjë.

Samsung do të ndjekë Apple duke eliminuar karikuesin por përfshirë kufjet. Seritë Galaxy S20 përfshinin një karikues 25W dhe palë kufjet USB-C AKG, Galaxy S30 do të ketë vetëm një kabllo dhe mjet për nxjerrjen e kartës SIM.