Tech

Snapchat kopjon TikTok, hap një seksion për video të shkurtra

 

Nju Jork, 26 nëntor – Pas Instagram, Snapchat gjithashtu krijon një klon TikTok.

Quhet Spotlight dhe mbledh në një seksion të dedikuar videot e shkurtra – maksimumi 60 sekonda – të prodhuara nga përdoruesit, për t’u shfletuar vertikalisht ashtu si TikTok.