Tech

Poshtë pemës së Krishtlindjeve telefona me ekrane më të mëdhenj

Poshtë pemës së Krishtlindjeve telefona me ekrane më të mëdhenj
 

Nën pemën e Krishtlindjes këtë vit do të jenë telefonat inteligjentë me ekrane më të mëdhenj, një prirje e destinuar, në një të ardhme të afërt, për të zhdukur telefonat më të vegjël në dyqane, sipas studiuesve të ”Strategy Analytics”, sipas të cilave pajisjet e reja me ekrane XL nga ”Apple” dhe ”Samsung” do të jenë kampionët e shitjeve të sezonit të Krishtlindjeve.

Për ekspertët, në vitin 2020, dërgesat e telefonave inteligjentë me ekran midis 6 dhe 7 inç do të tejkalojnë 900 milionë njësi.