Tech

Konfirmohet dizajni i telefonave të rinj të Oppos

Konfirmohet dizajni i telefonave të rinj të Oppos
 

Më 10 dhjetor Oppo do të prezantojë serinë e re të telefonave Reno5.

Tashmë Oppo ka publikuar imazhet e tyre përmes faqes zyrtare, si dhe disa specifika, transmeton KOHA.