Tech

Prezantohen televizorët transparentë

Prezantohen televizorët transparentë
 

Televizorët po shkojnë duke u bërë më të lehtë dhe më të mëdhenj për çdo vit. Por versionet e 2021-tës mundësojnë edhe kalimin nëpërmjet tyre.

Në një video të shfaqur në konferencën e teknologjisë “CES 2021”, kompania LG ka prezantuar një televizor transparent, me ekran që mund të shihet vetëm kur ndizet. Klipi shpërfaq pamjet e një ekrani 55-inçësh që del nga fundi i një shtrati, e që ngjan në një xham para se në të të shfaqet pamja e filmit. Prapë mund të shiheshin pjesët prapa televizorit.