Tech

Apple po punon në telefonat e palosshëm

 

Kompania Apple ka intensifikuar përpjekjet për nxjerrjen në treg të telefonit iPhone të palosshëm, që do të ishte konkurrent me Samsungun dhe Motorolan, që tashmë kanë nxjerr këso modele në treg.

Sipas Bloomberg, kompania ka zhvilluar prototipa të ekraneve të palosshme për një seri provash të brendshme, por nuk ka përcaktuar ende planet për prezantimin e një iPhone të palosshëm.