Tech

Apple rrit shitjet, kalon për herë të parë shifrën prej 100 miliardë dollarë në një tremujor

 

Apple ka tejkaluar për herë të parë shifrën e shitjeve prej 100 miliardë dollarë në një tremujor.

Më parë, vetëm gjigandi i supermarketeve Walmart dhe kompania e naftës Exxon Mobil kanë pasur suksese të ngjashme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.