Tech

Rriten fitimet e Nintendos gjatë pandemisë

Foto: AP
 

Nintendo ka raportuar të hënën se përfitimi për tremujorët e parë fiskalë është dyfishuar ndërsa njerëzit në botë kanë qëndruar në shtëpi për shkak të pandemisë dhe kanë luajtur lojërat e saj.

Prodhuesi japonez i video-lojërave pas Super Marios dhe Pekomonit, ka thënë se përfitimi gjatë muajve prill-dhjetor është rritur për 3.6 miliardë dollarë.