Tech

Weirelessi më i ri ndryshon botën tekonologjike

 

Menjëherë pasi të gjithë filluan të mësoheshin me teknologjinë e re Wi-Fi 6 në routerët, laptopët dhe smartfonët e tyre, Wi-Fi 6E do të ndryshojë tërësisht mënyrën sesi përdoret wirelessi.

Bazuar në specifikimin e Institutit të Inxhinierisë Elektrike dhe Elektronike (IEEE), Wi-Fi 6E rritë kapacitetin frekuencor me 1.2Ghz duke përfshirë spektrin 5,925 në 7,125Mhz, shkruan “tomsguide”.