Tech

WhatsApp do të përditësojë politikat e privatësisë pavarësisht reagimeve

 

Platforma e bisedave WhatsApp ka bërë të ditur se do të vazhdoj të kryejë përditësimet e politikave të privatësisë.

Sipas WhatsAPP, përditësimet do të bëhen duke lejuar përdoruesit që të lexojnë “me hapat e tyre” dhe po ashtu do të shfaqe një banderolë për të shtuar informata shtesë, shkruajnë mediat e huaja.