Tech

Apple po punon për rrjetin 6G

 

Apple lansoi muaj më parë telefonat e parë me rrjetin 5G. Tani kompania duket se po punon në rrjetin e gjeneratës së gjashtë, për të qenë lider në një teknologji të re.

Kompania me qendër në Cupertino është duke kërkuar inxhinierë të cilët “do të kishin një mundësi unike për të punuar në krijimin e teknologjisë pa kabllo të brezit të ardhshëm, si dhe për të ndikuar në gjeneratat e ardhshme të produkteve të Applet”.