Tech

Vlera e Bitcoinit po vazhdon të bjerë

Vlera e Bitcoinit po vazhdon të bjerë
 

Bitcoin ka arritur në vlerën më të ulët që nga 8 shkurti. Vlera e Bitcoinit sot ka rënë në afro 44 mijë dollarë, nga mbi 58 mijë dollarë sa kishte arritur një javë më parë, raportojnë mediumet e huaja.

Kriptovaluta më e njohur dhe e madhe në botë ishte rritur për 70 për qind që nga fillimi i vitit, por kanë filluar të pësoi rënie.