Tech

Twitteri ka nisur “luftën” kundër postimeve të rreme për vaksinat anti-COVID

Twitteri ka nisur “luftën” kundër postimeve të rreme për vaksinat anti-COVID
 

Kompania Twitter deklaroi se ka nisur të shënjestrojë keqinformimet mbi e vaksinat, të postuara në platformat e tij, duke etiketuar tweet-et dhe duke i bllokuar shkelësit e përsëritur.

Gjiganti i mediave sociale tha se do të shënojë tweet-et që dyshohet se përmbajnë informacione mashtruese në lidhje me vaksinat kundër koronavirusit, ka njoftuar agjencia Ata.