Tech

”Apple” investon një miliard euro në qendrat gjermane të inxhinierisë

 

Kompania ”Apple” ka njoftuar se do të investojë më shumë se një miliard euro (1,2 miliardë dollarë) në Gjermani gjatë tri viteve të ardhshme, kryesisht në Bavari.

Gjiganti amerikan ka thënë se qendrat ekzistuese të kërkimit dhe zhvillimit në zonën e Munihut do të zgjerohen në Qendrën Evropiane të Projektimit të ”Apple”.