Tech

Shitet për 2.9 milionë dollarë postimi i parë në Twitter

 

Postimi i parë në Twitter i shpikësit të Twitterit Jack Dorsey i është shitur për 2.9 milionë euro një biznesmenit në Malajzi.

Postimi ishte publikuar më 21 mars të 2006-s dhe thoshte “vetëm po e vendosë tweetin tim” dhe është shitur në një ankand për bamirësi.