Tech

Një fëmijë postoi në Twitterin e Komandës Strategjike të SHBA-së

 

Një postim i pakuptueshëm në llogarinë në Twitter të Komandës Strategjike të SHBA-së, e cila drejton forcën e armëve bërthamore të ushtrisë amerikane, është bërë nga një fëmijë, derisa menaxheri i llogarisë ishte në pauzë, tha Komanda Strategjike amerikane.

Menaxheri i Twitterit të Komandës, “për një moment, ka lënë hapur dhe pa mbikëqyrje llogarinë”, tha Komanda Strategjike në një përgjigje me email dërguar REL-it.