Tech

Nis hetim ndaj përdoruesve të “Counter Strike” për gara të paligjshme

Nis hetim ndaj përdoruesve të “Counter Strike” për gara të paligjshme
 

Autoritetet australiane dhe ato amerikane po kryejnë një hetim ndaj një grupi për organizim të paligjshëm të garave në Counter Strike.

Komisioni i lojërave online “ESIC” po punon me FBI-në për ta gjurmuar grupin. Pretendimet përfshijnë pranim të ryshfetit nga grupe të bastoreve për manipulim të garave.