Tech

10 filmat dhe serialet më të shikuara sot në Netfilx

10 filmat dhe serialet më të shikuara sot në Netfilx
 

Specifika më e re e Netflixit është se tashmë po i rëndit filmat dhe serialet më të shikuara në kohë reale.

Tash, titujt më të shikuar janë film, seriale e dokumentarë.