Tech

Kriptovaluta Coinbase vlerësohet më shumë se gjigandi i naftës BP

 

Firma e kriptovalutave Coinbase, e cila drejton një shkëmbim të lartë për Bitcoin dhe tregtimin e monedhave të tjera digjitale, ka arritur një vlerë tregu prej gati 100 miliardë dollarë (72.5 miliardë £) në listën e saj të tregut të aksioneve.

Aksionet debutuan në Nasdaq me një çmim prej 381 dollarë, por më vonë u mbyllën nën 330 dollarë.